Oceanië

australie-ayers-rock

Iconische architectuur van Sydney, de indrukwekkende kliffen van Uluru Rock en de uitgestrekte inheemse Oz maken allemaal Australië een aantrekkelijke propositie voor schoonheid op zoek naar reizigers. Kick off in het bruisende Sydney, waar u VB kan slurpen in de bars en bash lederen cricket ballen rond de zandstranden, of om vertigo lopen de stutten van de Sydney Harbour Bridge voordat graven in een traditionele vlees gevulde barbecue. Koala’s, kangoeroes en Wombats alle wandel door de grote open ruimten van de outback, waar je jezelf kunt verliezen in de natuur op uw eigen walkabout. Velen volgen de menigte, randen rond de kusten door van en stoppen om te surfen op de forse oostkust golven en duik tussen de onderwater tuinen van het Great Barrier Reef.

Nieuw-Zeeland is een extreme sporten Mekka, met belangrijke trekt voor de avontuurlijke reiziger zoals zwemmen met haaien, walvissen spotten, bungeejumpen, raften, speleologie, paragliden en zeilen. De externe delen van de Pacific Coast Highway zijn een klassiek rijden, waarbij de bezoekers diep in Maori land, waar de stammen nog steeds te verzamelen over Maraes en begroeten elkaar met rituele uitdagingen en eeuwenoude toespraken. U kunt zelfs verkennen ‘Middle Earth’, een verzameling van toeristische bestemmingen in het hele land, dat bestaat uit de verzamelingen van de Lord of the Rings films, waaronder de imposante Whakapapa Skifield (Mordor) en Mount zondag (het panoramische hoofdstad van Rohan).

De eilanden van Oost Oceanië zijn stomende paradijzen, elk uniek, maar elk huis aan wuivende palmbomen, witte zandstranden en snorkelen te sterven. Oost-Timor – één van ’s werelds nieuwste naties – is steeds stabiel en klaar om te laten zien durven reizigers zijn tropische charmes. Fiji’s up-market, resorts relaxte vooruitzichten en duizelingwekkende duik brengt in de drukte, terwijl zeilen rond de eilanden van Tonga en Samoa brengen u oog in oog met tribale culturen en explosieven klif blowholes. Voor alle levendige mix van cultuur, maar het is het kristal zeeën en sublieme stranden die je nooit zult vergeten, en ze zijn echt weergaloos.