Europa

berlijn-europa

Zelfs met de dalende euro, door Europa reizen kan nog steeds vrij duur, vooral als je op reis bent lange afstanden of missen op dat killer tarief van Ryanair. Ik krijg soms misselijk hoeveel vervoer kunt zelfs de kosten voor de kortste afstanden. Maar, ondanks de hoge waarde euro, hoge transportkosten en algemene duurte van Europa, zijn er nog vele manieren om te reizen rond Europa betaalbaar:

Megabus

Megabus is een goedkope manier om rond het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales), als tickets zo weinig als 1,50 dollar kan kosten. Je moet minstens een maand van tevoren te boeken op populaire routes om deze tarieven te krijgen (en zelfs als je niet opscheppen deze verbazingwekkend goedkope aanbiedingen, kunt u nog steeds reizen voor een meer redelijke prijs dan op de nationale bussysteem als tarieven zelden boven 15 USD). Daarnaast Megabus werkt ook treinen naar sommige bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk, meestal vanaf 10 USD. Megabus is zeker de goedkoopste manier om rond het Verenigd Koninkrijk te krijgen en nu is ook de goedkoopste manier om Parijs, Brussel of Amsterdam te krijgen; ze gewoon routes van Londen gelanceerd om deze steden en tarieven zo laag als 10 USD. Toch met het vliegtuig reizen naar een van de vliegvelden van Londen? Kijk dan voor meer informatie op www.vliegveld-Londen.nl.

Brussels Airport (luchthaven Zaventem)

Reizen vanaf Brussels Airport is niet zo vanzelfsprekend voor mensen in het noorden van het land. Woon je echter in het zuiden tegen de Belgische grens aan dan loont het om niet alleen vanaf de luchthavens Eindhoven, Rotterdam en Schiphol te kijken maar ook naar Zaventem Airport. Zeker voor intercontinentale vluchten kan het de moeite lonen qua prijs en bestemming. Weten wat de aankomsten zijn bij het internationale vliegveld van Brussel? Kijk dan hier:

Busabout

Busabout is een hop-on / hop-off bus service vergelijkbaar met de Oz of Kiwi Experience in Australië en Nieuw-Zeeland, dat voornamelijk wordt gebruikt door backpackers. U kunt in- en uitschakelen wanneer u wilt langs een van hun vaste routes. Daarnaast kunt u kaartjes waarmee je hun hele netwerk te reizen met een bepaald aantal stops te kopen. Zo kunt u een 9 dag Flexipass waarin u 9 haltes uit je begint stad geeft kopen. Die aanslagen kunnen zijn waar u wilt, voor zo lang als je wilt. Dat pas is 669 USD, die werkt te zijn 72 USD per rit. Dat maakt de pas concurrerend met de lange afstand en de hogesnelheidstreinen. Het enige nadeel aan Busabout is dat als je wilt een stad bezoeken niet op hun route, moet je je eigen weg daar. Het is niet zo veelzijdig als een gewone bus of trein pass.

Budget Airlines

Veruit de goedkoopste optie voor het krijgen van rond Europa, budget luchtvaartmaatschappijen zijn zo productief dat de concurrentie ervoor zorgt dat de tarieven goedkoop. Je kunt vaak tickets, waar het tarief is gewoon de belastingen. Bedrijven als Transavia, Easyjet, Ryanair en Vueling bieden mind-blowingly goedkope vluchten in heel Europa. Een van de minder bekendere maar zeker niet minder interessant is Alicante. De Airport Alicante is duidelijk en wordt door meerdere maatschappijen aangedaan. Mijn vriend net vloog van Porto naar Barcelona voor 25 USD, terwijl ik vloog van Barcelona naar Nice voor dezelfde prijs. Het kostte me 30 dollar om te vliegen van Londen naar Amsterdam.

Vergeet niet om boeken op zijn minst een maand vroeg om te scheppen grote deals. Er zijn ook regelmatig de omzet, vooral tijdens het laagseizoen. Vergeet niet om de kleine lettertjes te lezen. Deze budget maatschappijen maken het grootste deel van hun geld door middel van toeslagen en de tweede je rotzooi op, ze slaan met een vergoeding. Volg de regels en reizen goedkoop.

Eurail Pass

Het krijgen van een Rail Pass is een goede optie als je gaat over grote afstanden te reizen. Het Europese spoorwegsysteem is zeer goed en zeer goedkoop over korte afstanden; Echter, wanneer je begint boarding nachttreinen in meerdere landen, het railsysteem wordt een beetje duurder. Tarieven kan kosten meer dan honderd dollar. Treinpassen zijn een geweldige manier om veel geld te besparen, en zijn een must voor iedereen die op zoek naar de trein te nemen voor een uitgebreide, lange reisafstand. Ik slaagde erin om een paar honderd dollar elke keer dat ik een treinpas gekocht.

Voor meer informatie, hier is een compleet overzicht van Eurail gaat en wanneer ze moeten worden gebruikt om geld te besparen.

Eurolines

De overkoepelende organisatie voor internationale bus reizen in Europa is Eurolines genoemd en het zal u gedurende het hele continent. Elk land heeft zijn eigen nationale busdienst maar voor internationale lange afstanden, is er Eurolines. In Europa, de bussen zijn veel goedkoper dan treinen. Het nemen van Eurolines van Berlijn naar Parijs is 100 USD, terwijl de last-minute boeking op de trein is 248 USD. Het nadeel van de bus reizen is dat in plaats van de veel ruimer trein, je verkrampt op een kleine bus zijn. Om deze reden heb ik de neiging om een beetje meer betalen en reizen met de trein, maar als je op een krap budget, bussen zijn de weg te gaan.

Liften

De beste manier om te reizen voor goedkoop is om niet te betalen. Aankoppeling is heel gebruikelijk in Europa en ik heb een aantal reizigers die het gedaan hebben ontmoet. Ikzelf reisde op deze manier in Bulgarije. Het is belangrijk om je hoofd te gebruiken bij het liften. Alleen maar omdat iemand stopt betekent niet dat je nodig hebt in hun auto te krijgen! Als alternatief zijn er websites waar u kunt vragen voor ritten zolang je toonhoogte in voor gas. Gumtree is het meest populair onder backpackers. Dit artikel heeft een lijst van andere websites rit sharing.

De goedkoopste manier om te reizen in Europa is met de bus of budget luchtvaartmaatschappij, maar wat het echt op neer komt is van plan – hoe eerder u uw bus / vliegtuig / trein ticket boekt hoe goedkoper het zal zijn. Last-minute of hoge snelheid trein en bus tarieven zijn dubbele van wat ze kosten tijdens de vroege boekingen. Ryanair tarieven kan gaan van £ 1 tot 50 pond in een dag. De sleutel tot het door Europa reizen goedkoop is van plan. Plan, boek van te voren, en op te slaan. Echter, als je zo wispelturig en besluiteloos als ik, het kopen van een trein of bus pas kan u helpen uw prijzen te verlagen met behoud van flexibiliteit.

Goedkoop vakantiehuis
Wil je goedkoop op vakantie, kies dan slim. Een goedkoop vakantiehuis is eenvoudig te vinden. Want als je een deal maakt met een particulier, boek je goedkoper en sneller dan via een reisorganisatie. Ook kom je vaker op plekken waar andere toeristen niet komen. Je kunt dus in alle rust genieten van je welverdiende vakantie.